Extra fredagskänsla på Fair Friday

I år väljer vi bort Black Friday och lanserar istället Fair Friday. Maria Rehn, vd på BeFair, berättar mer.

Hej Maria! Vad är syftet med dagen?
– Vi tycker att rörelse och vatten är bästa sättet att kicka igång helgen med, och hoppas att fler ska hitta rörelseglädjen hos oss. Det händer så mycket i oss när vi rör på oss, bara så där, och du kan träna på många olika sätt. 

Varför just ”Fair” Friday?
– Be fair betyder ju ”vara schysst”. Det är en viktig del av vår värdegrund som visar vad vi står för och guidar oss i vardagen. Kan vi hjälpa till med något utöver det vanliga eller anstränga oss lite extra så gör vi det. 

Berätta mer, vad kommer att hända på Fair Friday?
– Alla våra 13 anläggningar kommer att bjuda in till Fair Friday, men exakt vilka aktiviteter som erbjuds ser lite olika ut. Räkna med extra mycket fredagskänsla. Alla anläggningar kommer att skänka pengar till välgörande ändamål, en del för varje simmad meter i bassängerna. Kika gärna på din anläggnings sociala kanaler, så berättar vi mer. 

Om oss
BeFair driver verksamhet i 13 bad- och friskvårdsanläggningar runt om i landet. Genom bad, friskvård och sociala aktiviteter skapar vi mötesplatser som sjuder av liv och aktivitet. Varje verksamhet bidrar med sin unika styrka. 

Maria Rehn, vd BeFair, ser fram emot en schysstare fredag på BeFairs anläggningar. 

25 november

Välkommen till oss på Fair Friday!

Det här händer