Om BeFair

BeFair - en utmanare

Kärnan i BeFairs affärsidé är att driva och utveckla bad- och friskvårdsanläggningar. Vi har vår egen idé om hur det kan göras - vi är utmanare som älskar förändring och utveckling.

Vi lyssnar noga på kunder och uppdragsgivare för att tillsammans forma verksamheter anpassade för deras och besökarnas behov och önskemål, idag och i framtiden.

Styrkan i det lokalt unika

Vi vet av erfarenhet att Sveriges bad- och friskvårdsanläggningar har olika förutsättningar vad gäller utbud, upptagningsområden och konkurrenssituation. För oss är det en självklarhet att de unika förutsättningarna är respektive anläggnings styrka.

Vi vet också att badanläggningarna i sig är är lokala landmärken, som de allra flesta boende i en kommun känner till och som har starka varumärken.

Tillsammans med uppdragsgivare, medarbetare, samarbetspartners, föreningar och besökare utvecklar vi anläggningens unika utbud och attraktivitet - och stärker det lokala varumärket.

Vi försöker alltid få mesta möjliga värde för pengarna, både för oss själva och för våra kunder. Vi ifrågasätter kostnader och gör genomtänkta investeringar.

Erfaren ledning

I BeFairs ledning finns ett par av landets mest erfarna profiler i bad- och friskvårdsbranschen, Caj Perrin och Maria Karlsson.

Tillsammans var de med och grundande BeFair och leder sedan 2017 bolaget med lika delar erfarenhet och nyfikenhet att utveckla branschen framåt.

Caj Perrin har arbetat med att utveckla verksamheten i landets simhallar i mer än 20 år. Sedan 2017 är Caj chef för affärsutveckling i BeFair.

År 2001 var Caj med och grundade Medley. Fram till 2016 hade han som chef för affärsutveckling en central position i bolaget.

Maria Karlsson har jobbat inom bad och friskvård i över 20 år. Hon är verksam i BeFair sedan 2017 och är bolagets VD.

Redan 2008 tillträdde Maria som platschef i Växjö simhall, därefter var hon regionchef för Medleys alla simhallar i Skåne och Småland. Under de sista åren i bolaget, fram till 2016, var hon operativ chef.