Marknadskommunikatör

Vi letar efter en schysst kommunikatör som delar våra värderingar. Vill du vara med och skapa bad- och friskvårdsanläggningar som förbättrar människors liv och hälsa?

Om BeFair

Namnet BeFair uttrycker bolagets grundläggande värderingar; Vi är inte ett vanligt träningsställe. Vi är schyssta i alla lägen och vill att du ska känna dig hemma hos oss.

Vår vision är att vi vill bli bäst på vatten – simning, motion, träning och lek. Vår kunskap och vårt engagemang inom området ska alltid lysa igenom i kontakten med oss.

Vi erbjuder träning, men vi har ett större syfte än så. Vi vill inspirera fler till att röra på sig. På så sätt bidrar vi till ett mer välmående samhälle.

BeFair driver i dagsläget 14 bad- och friskvårdsanläggningar, varav flera i Stockholm med omnejd. Våra anläggningar är grunden i vårt bolag, och vi tror på den lokala kraften för att lyckas i varje anläggning. Centralt finns stöd från en ledningsgrupp, som driver frågor både på operativ och strategisk nivå. 

Om jobbet

Ditt uppdrag är att med hjälp av vår kommunikationsstrategi hålla vår marknadsplan i rullning. Du landar in i en organisation där det finns en tydlig ram med stora möjligheter att påverka innehållet däri. 

Vi har nyligen lanserat nya webbplatser för samtliga anläggningar och en del i uppdraget är att vara ansvarig för dessa. Detta omfattar även att bidra till fortsatt utveckling av vår app. 

Du kommer löpande att jobba med anläggningarnas digitala närvaro i sociala medier, från innehåll till annonsering, samt nyhetsbrev. I rollen ingår dessutom att uppdatera material för våra kampanjer och samordna dessa beställningar. 

Som marknadskommunikatör blir din närmsta kollega vår marknadschef samt medarbetare på respektive anläggning med lokalt marknadsansvar. Vi har även ett tätt samarbete med vår byrå, och våra verksamhetschefer. 

Om dig

Som marknadskommunikatör i BeFair behöver du vara skicklig skribent i olika kanaler, till olika målgrupper. Vi ser att du är en strukturerad ledare som tycker om att hålla samman både nätverk och projekt. Framförallt får du energi av att jobba tillsammans, hela tiden med avstamp i våra värderingar, vision och mål.

Du har 

  • eftergymnasial utbildning inom kommunikation, journalistik, marknadsföring eller motsvarande.
  • erfarenhet av arbete som marknadskommunikatör eller motsvarande.
  • kunskap i CS sviten. 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett jobb på halvtid som kan anpassas efter dina förutsättningar. Du är troligen egenföretagare, men anställning kan diskuteras. 

Du får tillgång till en dynamisk arbetsmiljö, där du spenderar en del av din tid på våra olika anläggningar, främst i Stockholm. 

Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din roll. En av våra styrkor är att levandegöra våra värderingar, och vi kan med stolthet erbjuda en schysst arbetsplats med härliga kollegor. 

Veta mer

Har du frågor om BeFair och jobbet? Varmt välkommen att kontakta oss!

Martina Lennartsson, marknadschef
martina.lennartsson@befair.se
073-544 11 19

Maria Rehn, VD
maria.rehn@befair.se
070-422 20 36

Ansök

Maila din ansökan till martina.lennartsson@befair.se senast 31 augusti. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan!